Öğretmen Necmi Karataş Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Zihinsel engelli bireylere ihtiyaçları doğrultusunda,eğitim öğretim olanakları sağlayara, onların bireysel ihtiyaçlarına hitap ederek,çevreyle işbirliğini sürekli geliştirebilen,onlara toplumda kendi kendilerine yeten iyi bir birey olma davrananışlarını kazandırmaktır.

Misyon: Zihinsel engelli bireylerin toplum içinde kendi kendilerine yetebilmelerine imkan sağlayacak davranışları kazanabilecekleri uygun eğitim öğretim ortamları oluşturarak, bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilen iyi bir yurttaş olmalarını sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 09:00 -14:20
Yabancı Dil: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 3 kademeden oluşmakta.2023-2024 Eğitim öğertim yılı itibari ile İlkokul, ortaokul, lise kademelerimizde toplam 127 kayıtlı öğrencimiz eğitim görmektedir. 20 dersliğimiz ile 40 özel eğitim öğretmeni, 2 rehber öğretmen, 1 El sanatları öğretmeni, 1 Beden eğitimi öğretmeni, 2 Müzik öğretmeni, 1 Görsel sanatlar öğretmeni ile hizmet vermektedir.

WEB - https://necmikaratas47.meb.k12.tr

Adres - NUR MAH. 11. CAD. NO: 4 ARTUKLU / MARDİN

Yerleşim Yeri - Yeni Toki yerleşkesi girişinde.

Adres - NUR MAH. 11. CAD. NO: 4 ARTUKLU / MARDİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Artuklu İlçe Merkezinde